пʼятниця, 12 травня 2017 р.

Так держати

    4-5 травня 2017 року на міському стадіоні відбувся ІІ  етап  Всеукраїнських дитячих спортивних ігор «Старти надій», у якому взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів міста. Кращі спортсмени-семикласники змагалися у бігу на 60 м, стрибках у довжину з розбігу, метанні м’яча, підйомі тулуба в сід за 1 хвилину та естафеті 8 х50 м.
    Команда нашого закладу, яка виступала в такому складі: Стрембицька Марія, Литвин Марія, Комісарова Анастасія, Гіль Аліса, Гребенюк Єлізавета, Вербицька Анастасія, Морозов Дмитро, Муштатов Артем, Мусцевий Дмитро, Вдовіченко Станіслав, Щава Кирило та Янчук Сергій, за підсумками всіх випробувань впевнено посіла І місце!
   Найкращими наші учні були й у окремих видах: Морозов Дмитро – біг 60м. – 8,2с,  Стрембицька Марія – біг 60м. – 9,0с,  Муштатов Артем – метання м’яча – 56 м. Гребенюк  Єлізавета -  підйом тулуба в сід за 1хв. – 58р.
За результатами спортивного заходу відбулося нагородження переможців та призерів. З вітальними словами виступили заступник начальника відділу освіти Черкас Н.Л. та головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоровя виконкому Знамянської міської ради Сугарей А.О. Вони привітали всіх присутніх з проведенням чудового заходу та закликали школярів активно долучатись до занять спортом.
    Команда НВК «Знам`янська ЗШ І-ІІІ ст.№3-гімназія» була нагороджена грамотами міського відділу освіти, кубком та медалями  за зайняте І місце.
     Готував команду до змагань вчитель фізичної культури  Крисін І.О.


Немає коментарів:

Дописати коментар